Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και όμως ήρθε τερματοφύλακας, η Anke Preuss!

Και όμως ήρθε τερματοφύλακας, η Anke Preuss!

Και όμως ήρθε τερματοφύλακας, η Anke Preuss!

Οι Liverpool Ladies ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση της Γερμανίδας Anke Preuss που θα υπερασπίζεται τα δοκάρια των Κόκκινων από τη νέα σαιζόν.

Η συμπατριώτισσα του Loris Karius, ήρθε από την Sunderland Ladies ενώ έχει παίξει και για τις FCR 2001 Duisburg, TSG 1899 Hoffenheim, Frankfurt και Verona Calcio.

Η 25 χρονών Preuss δήλωσε με την ολοκλήρωση της μετεγγραφής της : «Είμαι πολύ συγκινημένη που ήρθα στις Liverpool Ladies και ανυπομονώ να γνωρίσω τις συμπαίκτριες μου. Αυτή ήταν μια φανταστική ευκαιρία για μένα και δεν μπορούσα να την απορρίψω. Η ομάδα έχει πραγματικές φιλοδοξίες για το μέλλον και πιστεύω ότι εδώ θα βελτιωθώ ως παίκτρια.»

«Απόλαυσα πραγματικά τον καιρό που πέρασα στη Sunderland αλλά αυτό τώρα αντιπροσωπεύει μια νέα μεγάλη πρόκληση για μένα, για την οποία ανυπομονώ.»

Ο Neil Redfearn, manager της Liverpool Ladies, δήλωσε επίσης: «Είμαι ευτυχισμένος που καταφέραμε να αποκτήσουμε την Anke. Είναι τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης που απέδειξε την αξία της με την Sunderland Ladies τις δύο προηγούμενες σαιζόν.»

«Είναι παγκόσμιας κλάσης στο να σταματά τα σουτ ενώ και η διανομή της μπάλας που κάνει είναι πολύ καλή, οπότε ταιριάζει απόλυτα στο στυλ μας καθώς θέλουμε να ξεκινάμε από πίσω το παιχνίδι μας.» ολοκλήρωσε.

Και όμως ήρθε τερματοφύλακας, η Anke Preuss!
Και όμως ήρθε τερματοφύλακας, η Anke Preuss!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com